Press Kit

Content

Описание – WABCO

WABCO (NYSE: WBC) является одной из ведущих компаний-поставщиков технологий и систем управления безопасностью и эффективностью для коммерческого транспорта. Основанная около 150 лет назад, WABCO продолжает лидировать в области разработки электронных, механических и электронно-механических технологий для обеспечения торможения, курсовой устойчивости и функционирования систем трансмиссии, которые поставляются мировым лидерам в производстве грузовиков, прицепов и автобусов. Штаб-квартира WABCO расположена в Брюсселе (Бельгия). Оборот WABCO за 2015 год составил 2,6 млрд. долларов. Для дополнительной информации посетите наш сайт www.wabco-auto.com

Описание – Meritor WABCO

Meritor WABCO is a North American joint venture focused on the development and delivery of proven, integrated safety technology and efficiency components.These include braking systems and controls, active safety systems, and suspension and control systems for commercial vehicles in North America. Two leading global suppliers back Meritor WABCO, each with more than 100-year legacies. Meritor, Inc. (NYSE:MTOR), a supplier of drivetrain, mobility, braking and aftermarket solutions for commercial vehicle and industrial markets, provides the JV the industry’s most extensive service and support network; while WABCO Automotive Control Systems, Inc., a wholly-owned subsidiary of WABCO Holdings, Inc. (NYSE:WBC), provides breakthrough technologies and control systems for the safety and efficiency of commercial vehicles. For more information, visit meritorwabco.com.

Click here for more information about WABCO's product portfolio WABCO Products and Systems